Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
    Дам, бях със спагети рейс фиатчето )) Нещо не си почерпил за гаража в квартала ))
    точно заради този гараж напоследък усърдно избягвам черпенето
    Tormentvm In Dvm Demens

Comment

• Първоначално публикувано от renyx Покажи съобщение
      Вчера в гр. Вършец забелязах синя 147.На задното стъкло имаше стикер , но понеже гледах на страничното огледало и ми се видя , че е форумски.В номера участваха числата 2085 , но не съм сигурен в последователността им.
      Ако е с монтански номер колата, има форумен стикер на задното стъкло, защото и във Враца съм я засичал тази 147-ца.
      VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
      Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex

Comment

• Вчера, в ж.к. Левски В -т.синя 146-ца с черен матов преден капак и Шуменска регистрация - направиха ми впечатление фаровете - имаше нещо като ейнджъл айс - много яко изглежда.
        sigpic
        Alfa Romeo 145 1.9 uniJet Turbo Diesel SOLD!

Comment

• Неска на кръстовището на Опълченска и Мария Л свирнах на 155ца бордо с наполовина черен капак - видях червен форумен надпис на задния джам и нямаше как....
          "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
          F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Преди няколко дни, вечерта mimouzinov се подвизаваше в Нова Загора
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от mihail_mladenov Покажи съобщение
              Ако е с монтански номер колата, има форумен стикер на задното стъкло, защото и във Враца съм я засичал тази 147-ца.
              Оглеждах я на дясното огледало и веднага след това правех ляв завой.Първо погледнах да видя дали има стикер и след това номера , но от него видях само цифрите.
              АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
              http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Колежката pinkmousy засечена в квартала.
                АРИЕЛ-156 2,4 JTD 98г. - EX
                http://www.youtube.com/watch?v=SCSIfkg17Pg

Comment

• Пешеходствайки за пръв път ми се случва да ме спрат за тениската
                  GTV 2.0 TS '95
                  Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

• Безкрайно симпатична колежка със софийска сребриста 156 с номер 1811, карах зад нея от Строителния до ТВ кулата (бях се маскирал с Реното)... кака, ако четеш тук, да знаеш, че каляската ти припушва синкав пушец отзад и си най-малко за гумички на клапани...
                    Две черни перли...

Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                      Неска на кръстовището на Опълченска и Мария Л свирнах на 155ца бордо с наполовина черен капак - видях червен форумен надпис на задния джам и нямаше как....
                      На мен ... ама се бях заплеснал и чак в последния момент те видях
                      Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
                      Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!

Comment

• Ми то и аз само надписа видях, заради него бибнах набързо и фърлих един поглед в огледалото да видя нещо повече от колата да знам кво да пиша тука, и капака ми се наби на очи.....жената беше нещо нервна до мене и трябваше да се бърза....
                        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
                        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Днес в перник към 15:00 черна 166 софийска с тъмни прозорци отзад и внушителен звук мина до моргата авто трейд 99 в мошино...не видях стикер но ако е колега да си казва...
                          Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                          Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                          Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Днес пред градинката Алжир мернах черна Алфа 156, 1,8. в нея влезе странен обект, който щом подпали палавото й двигателче....се изплю през прозореца.
                            За радост нямаше клубен стикер .

Което ме подсеща, от къде може да се закупи стикер? Благодаря предварително!

Comment

• Снощи към 21ч. паркирани почти една до друга на Ал.Невски 3бр.-146, 2бр.-145, 1бр.-164 и 1бр.- GTV бордо. Чак се замислих да няма някаква вечерна сбирка
                              http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                              159 1.9JTDm
                              156 1.8TS ...exxxx
                              145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                                Снощи към 21ч. паркирани почти една до друга на Ал.Невски 3бр.-146, 2бр.-145, 1бр.-164 и 1бр.- GTV бордо. Чак се замислих да няма някаква вечерна сбирка

Имаше
                                155 TS 8V-Medium +146 1,6 Boxer
                                Suzuki Gsx-r K6 1000+Suzuki VStrom 650-служебния+Ducati 800SS-R.I.P.

Comment

Working...
                                X