If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вчера в гр. Вършец забелязах синя 147.На задното стъкло имаше стикер , но понеже гледах на страничното огледало и ми се видя , че е форумски.В номера участваха числата 2085 , но не съм сигурен в последователността им.
Ако е с монтански номер колата, има форумен стикер на задното стъкло, защото и във Враца съм я засичал тази 147-ца.
VW Passat 2.5 TDI 4 Motion '00 - now
Alfa Romeo 145 1.4 TS '98 - ex
Вчера, в ж.к. Левски В -т.синя 146-ца с черен матов преден капак и Шуменска регистрация - направиха ми впечатление фаровете - имаше нещо като ейнджъл айс - много яко изглежда.
Неска на кръстовището на Опълченска и Мария Л свирнах на 155ца бордо с наполовина черен капак - видях червен форумен надпис на задния джам и нямаше как....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Ако е с монтански номер колата, има форумен стикер на задното стъкло, защото и във Враца съм я засичал тази 147-ца.
Оглеждах я на дясното огледало и веднага след това правех ляв завой.Първо погледнах да видя дали има стикер и след това номера , но от него видях само цифрите.
Безкрайно симпатична колежка със софийска сребриста 156 с номер 1811, карах зад нея от Строителния до ТВ кулата (бях се маскирал с Реното)... кака, ако четеш тук, да знаеш, че каляската ти припушва синкав пушец отзад и си най-малко за гумички на клапани...
Две черни перли... Alfa Romeo 156 1.6 Twin Spark '99 | Renault 19 1.4 Energy '93
Неска на кръстовището на Опълченска и Мария Л свирнах на 155ца бордо с наполовина черен капак - видях червен форумен надпис на задния джам и нямаше как....
На мен ... ама се бях заплеснал и чак в последния момент те видях
Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!! Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Ми то и аз само надписа видях, заради него бибнах набързо и фърлих един поглед в огледалото да видя нещо повече от колата да знам кво да пиша тука, и капака ми се наби на очи.....жената беше нещо нервна до мене и трябваше да се бърза....
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Днес в перник към 15:00 черна 166 софийска с тъмни прозорци отзад и внушителен звук мина до моргата авто трейд 99 в мошино...не видях стикер но ако е колега да си казва...
Днес пред градинката Алжир мернах черна Алфа 156, 1,8. в нея влезе странен обект, който щом подпали палавото й двигателче....се изплю през прозореца.
За радост нямаше клубен стикер .
Което ме подсеща, от къде може да се закупи стикер? Благодаря предварително!
Снощи към 21ч. паркирани почти една до друга на Ал.Невски 3бр.-146, 2бр.-145, 1бр.-164 и 1бр.- GTV бордо. Чак се замислих да няма някаква вечерна сбирка
Снощи към 21ч. паркирани почти една до друга на Ал.Невски 3бр.-146, 2бр.-145, 1бр.-164 и 1бр.- GTV бордо. Чак се замислих да няма някаква вечерна сбирка
Comment